fredag den 13. august 2010

id Software udgiver imponerende spil til iPhone

id Software er netop igang med at udvikle et imponerende spil til Iphone, der med sine hele 60 fps slår både xbox og Playstation 2. Det er John Carmack fra id Software, der står bag spil som bl.a. Wolfenstein, Doom og Quake-spillene, som siger dette under QuakeCon-messen i Texas, hvor han fremviser det kommende spil "Rage".

Computerspillet "Rage" udkommer til Playstation 3, Xbox 360, Windows, Mac og Linux til næste år, men allerede fra slutningen af dette år vil det blive udgivet til iPhone 4. På QuakeCon-messen i Dallas i Texas har Carmack demonstreret at spilmotoren fra "Rage" nemlig sagtens kan køre på en iPhone 4. Selvfølgelig vil den ikke kunne køre samme grafiske indstillinger som en Xbox 360 og en Playstation 3, men stadig være meget bedre en ens gamle Xbox eller Playstation 2.

På QuakeCon-messen fortalte Carmack også, at han ser iPhone, iPod Touch og iPad som værende en meget spændende spilplatform, og at indmaden nu er så hurtig, at man kan lave virkelig flotte og avancerede spil på dem.

Det bliver rigtig interessant at følge udviklingen af spil på disse mobileplatforme. Jeg er i hvert fald sikker på at det nok skal blive rigtig positivt. Man kan se John Carmack's præsentation af "Rage" på iPhones her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar